ridley scott’ın yeni projesi gucci’nin kadrosu yıldızlar geçidi gibi

ridley scott’ın yeni projesi gucci’nin kadrosu yıldızlar geçidi gibi


al pacino, robert de niro ve dahası...


Ridley Scott ilerleyen yaşına rağmen dur durak bilmiyor. Ben Affleck, Matt Damon ve Jodie Comer gibi isimlerle The Last Dual çekimlerini pandemiden dolayı yarıda bırakan yönetmen, 2021 sonlarına doğru projesine kaldığı yerden devam edecek gibi gözüküyor. Aradaki boşluğu ise yeni projeler için kullanmakta kararlı olan Scott, Lady Gaga’yı başrolde göreceğimiz Gucci’nin yapımına başlayacak.

Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Robert De Niro, Jack Huston ve Reeve Carney gibi isimlerle konuştuğu söylenen Scott’ın filminde Gaga, Maurizio Gucci’nin eski karısı Patrizia Reggiani’yi canlandıracak. Reggiani, eski kocasının suikastini planlamakla suçlanmış ve 29 yıl hapse mahkum edilmişti.

Çekimlerine ne zaman başlanacağı pandemiden ötürü belirsizliğini koruyan Gucci’de Gaga dışındaki isimlerin rolleri belirsiz olsa da, böyle bir kadronun tadından yenmeyeceğinden eminiz. Filmle ilgili yeni gelişmeler gelene kadar, Scott’ın son projesi All the Money in the World’ün fragmanıyla sizi baş başa bırakıyoruz.