robin pecknold ve daniel rossen iki yeni solo şarkı seslendirdi

robin pecknold ve daniel rossen iki yeni solo şarkı seslendirdi


maksat gönüller bir olsun


ABD’de başkanlık seçimleri için yarış devam ederken sanatçılar da bu konuda insiyatif almaya ve insanları oy vermeye davet etmeye devam ediyor. Bu konuda söyleyecek sözü olan sanatçılar ise hem insanları politik görüşlerini desteklemeye davet ediyor hem de misafir oldukları platformlarını yeni şarkıları türküleri için kullanıyor.

Bu sistemin en güncel örneklerini ise Fleet Foxes solisti Robin Pecknold ve Grizzly Bear solisti Daniel Rossen, misafir oldukları programları iki yeni solo şarkılarını ilk defa seslendirmek için kullandı.  Vote Ready, a Concert for Voter Registration isimli internet canlı yayınına katılan Rossen, İsimsiz bir altı dakikalık yeni şarkıyla canlı yayının açılışını yapan Rossen, ardından Saint Nothing isimli yeni bir şarkı daha çaldı. Rossen’ın iki yıl sonra yayınladığı ilk yeni materyal olan bu şarkıları yakın zamanda dijital platformlarda görmeyi umuyoruz.

Geenin bir başka misafiri olan Robin Pecknold ise iki adet cover şarkının arasına Featherweight isimli yeni bir şarkı sıkıştırdı. Videonun 3.30’undan itibaren başlayan yeni şarkıyı ve Rossen’in canlı performansını da hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.