ryan reynolds netflix için hem yazıp hem de oynayacak

ryan reynolds netflix için hem yazıp hem de oynayacak


deadpool ile gülme vakti


Bir süredir Hollywood gezegeninin en parlak yıldızlarından olan Ryan Reynolds, bir kez daha Netflix için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Kariyerinin zirve noktasına çıktığı, aksiyon ve komedinin iç içe geçtiği Deadpool serisinin ardından Reynolds, görünen o ki bu iki türü bırakmaya niyetli değil. Netflix, yeni komedi filmi Upstate‘in başrolünün Ryan Reynolds olacağını duyurdu.

Upstate filminin senaryosunu daha önce Charlie and the Chocolate Factory, Big Fish ve The Nines gibi başarılı yapımlarla tanınan John August ve Ryan Reynolds yazacak. İkili daha önce de gösterimi Sundance film festivalinde yapılan 2007 yapımı bilim kurgu-gerilim türündeki The Nines filminde birlikte çalışmıştı.

Son olarak aksiyon ibresinin 240’a vurduğu Netflix yapımı 6 Underground ile seyircilerin karşısına çıkan ve performansıyla takdir toplayan Reynolds’ın yine bir Netflix yapımında, bu sefer komedi türünde başrol oynaması şaşırtıcı değil. Deadpool’da gösterdiği çok boyutlu oyunculuk, Reynolds’ın farklı türlerde de başarılı işler yapacağını kanıtlar nitelikteydi. Henüz ana senaristi belli olmasa da Ryan Reynolds’un da senaryo ekibinde yer alacağı filmin detayları geldikçe, biz de paylaşmaya devam edeceğiz.