stephen king romanından uyarlanan mini dizi the stand’in yayın tarihi belli oldu

stephen king romanından uyarlanan mini dizi the stand’in yayın tarihi belli oldu


17 aralık


Stephen King okuyucuları arasında en sevilen romanlardan biri olan The Stand’in zengin oyuncu kadrolu televizyon uyarlamasının yayın tarihi belli oldu. The Stand, 17 Aralık’ta CBS ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Sinema ve televizyon dünyasında uyarlama denince akla gelen ilk isimlerden Stephen King’in en sevilen romanlarından biri olan The Stand; ölümcül bir salgının dünya nüfusunun yüzde 99’unu yok etmesi ile başlayan ve iyi ile kötü arasındaki savaşa odaklanacak bir hikayeyi anlatıyor. Bir süre öncesine kadar fantastik diyebileceğimiz fakat malum sebeplerden ötürü çok da gerçek dışı gelmeyen konusuyla The Stand’in hikayesinde 108 yaşında hayırsever bir kadın olan Abagail Ana’nın bir araya getirdiği grup, insanlığın kaderini belirleyecek savaşta şeytani bir figür olan Randal Flagg ve takipçileri ile karşı karşıya geliyor.

Dizinin senaryosunu yazan ve yönetecek isim The Fault in Our Stars ve  The New Mutants filmleriyle tanınan Josh Boone. Dizinin göz kamaştıran oyuncu kadrosunda Alexander Skarsgård, James Marsden, Odessa Young, Amber Heard, Nat Wolff, Whoopi Goldberg, Jovan Adepo, Greg Kinnear, Heather Graham, Marilyn Manson ve Brad William Henke gibi isimler yer alıyor.