supernatural’ın yarısı jensen ackles the boys’un üçüncü sezonuna dahil oldu

supernatural’ın yarısı jensen ackles the boys’un üçüncü sezonuna dahil oldu


üçüncü sezonun sürpriz ismi


Evan Goldberg ve Seth Rogen ikilisinin Amazon ile güçlerini birleştirdiği süper kahraman dizisi The Boys, 4 Eylül’de ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin taze hayranları bir yandan yeni sezonu beklerken bir yandan da dizinin kadrosuna eklenen son isimle mest olmuş durumda.

Goldberg ve Rogen’ın başarıyla televizyona uyarladığı The Preacher’dan sonra ikilinin süper kahramanları merkezine alan bir diğer projesi olan The Boys, sahip oldukları şöhret yüzünden artık kontrolden çıkan ve dünyaya faydadan çok zararları dokunan süper kahramanları düzene sokmak, gerekirse de ortadan kaldırmak için CIA önderliğinde kurulan bir ekibin hikayesini anlatıyor.

Karl Urban, Karen Fukuhara, Laz Alonso, Tomer Kapon, Anthony Starr, Dominique McElligott, Jesse T. Usher, Chance Crawford, Simon Pegg ve Jack Quaid gibi isimleri bir araya getiren The Boys; aynı zamanda çizgi roman dünyasının uyarlanması en zor serileri arasında gösterilen The Preacher‘ın yazarlarından Garth Ennis ve Darick Robertson‘ın bir diğer projesi.

The Boys’taki “süper kahramanlar” Superman, Wonder Woman, Batman gibi çizgi roman tarihçesindeki popüler kahramanların çarpıtılmış versiyonları olduğu için Ackles’in canlandıracağı Soldier Boy karakterinin Captain America ile büyük benzerlik taşıması da şaşırtıcı değil. Asıl ilginç olan ise Marvel Sinematik Evreni’nde Captain America’ya hayat vermesi için Chris Evans ile anlaşılmadan önce rolü almaya en yakın isimlerden birinin de Jensen Ackles olması. Ackles her ne kadar Captain America rolünü alamamış olsa da, The Boys’un 3. sezonunda karakterin farklı bir versiyonunu canlandırma şansı yakalayacak.

Şimdilik ikinci sezonu ile gündemde olan dizi 4 Eylül’de ekranlarda olacak. Önümüzdeki yılın ilk aylarında yeni sezon çekimleri başlaması planlana The Boys’un yeni sezonu bizlere neler getirecek hep birlikte göreceğiz.