tenet’in kamera arkasından dokuz dakikalık video

tenet’in kamera arkasından dokuz dakikalık video


bugün vizyonda


Aylardır ha geldi ha gelecek diye beklenen Tenet, nihayet bugün vizyona girdi. Bir süre daha gündemimizde olan filmden vizyona girmesiyle birlikte dokuz dakikalık bol teknik detaylı kamera arkası görüntüleri paylaşıldı.

Yayınlanan bu kamera arkası görüntüleri, Christopher Nolan’ın zorlu aksiyon sahnelerini çok az görsel efekt dokunuşuyla nasıl hayata geçirdiğini gösteriyor. Filmin ağırlığını oluşturan aksiyon sahneleri dahil olmak üzere insanların ve objelerin zamanda geriye doğru ilerlemesiyle bol bol karşılaştığımız Tenet, teknik açıdan kusursuzu yakalamadan önce dolayısıyla iyi bir planlama ve hazırlık süreci gerektiriyor.

Filmin oyuncuları açısından bu olaya baktığımızda ise filmin başrolü John David Washington‘ın da fiziki mücadelesi yüksek bir rolü üstlenmesi, onu Nolan’ın daha önce çalıştığı Leonardo DiCaprio ve Matthew McConaughey gibi isimlerden farklı bir noktaya koyuyor. Yakın zamanda bol bol eleştiri yazısını da okuyabileceğimiz film, bakalım sürpriz ertelenmelerle birlikte artan beklentiyi karşılayabilecek mi?

BlacKkKlansman’daki performansıyla adından övgüyle söz ettiren John David Washington ile başarılı oyuncu Robert Pattinson‘ın başrollerini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine, Clémence Poésy, Dimple Kapadia gibi isimler de yer alıyor.

Lafı fazla uzatmadan sizi kamera arkası görüntüleriyle baş başa bırakalım.