the personal history of david copperfield’dan tilda swinton’lı bir sahne paylaşıldı

the personal history of david copperfield’dan tilda swinton’lı bir sahne paylaşıldı


donkey free zone


In the Loop, Veep ve The Death of Stalin gibi yapımlarla tanınan Armando Iannucci’nin yazıp yönettiği; Dev Patel, Tilda Swinton ve Hugh Laurie’nin başrollerini üstlendiği The Personal History of David Copperfield’dan yeni bir sahne yayınlandı. Toronto Uluslararası Film Festivali’nde prömiyerini yapmasının ardından neredeyse 1 sene geçen ve vizyona girmeyen filmden yayınlanan yeni sahnede Tilda Swinton’ın oyunculuk dersi verdiğini görüyoruz.

Armando Iannucci’nin yazıp yönettiği film, Victoria dönemi İngiltere’sinde yaşayan David Copperfield’ın gençlikten yetişkinliğe uzanan yolculuğunu konu alıyor. Charles Dickens’ın kült romanına yeni bir yorum getiren filmin film, Iannucci’nin deyimiyle mizah, merhamet, arkadaşlık ve cömertlik temalarına sahip olan bir hikayeyi anlatıyor.

Dünya genelinde 28 Ağustos’ta vizyona girmesi beklenen, Türkiye’deki haklarını ise Bir Film’in aldığı ve yakın zamanda vizyona gireceğini duyurduğu The Personal History of David Copperfield‘ın ağzımıza bir parmak bal çalan yeni sahnesini buraya bırakıyoruz: