the purge’ün komedi versiyonu the binge’ten fragman

the purge’ün komedi versiyonu the binge’ten fragman


dağıtma gecesi


Yılda bir gün cinayet işlemenin serbest olduğu bir evrende geçen The Purge‘ün bir nevi komedi versiyonu olacak gençlik filmi The Binge‘in fragmanı yayınlandı. The Binge evreninde ise, yılda bir gün alkol ve uyuşturucu serbest olacak.

Filmin konusuna gelirsek, çok da uzak olmayan bir gelecekte, yılda sadece bir gece hariç tüm içki ve uyuşturucular hükümet tarafından yasaklanır. On sekiz yaşına yeni giren Griffin, Hags ve Andrew, tüm hayallerini gerçekleştirebilecekleri yılda bir kez düzenlenen “Binge Party”ye gidecekleri günün gelmesini sabırsızlıkla bekler. Sonunda parti için yola çıktıklarında karşılarına çıkan sorunların birlikte üstesinden gelmeye çalışırlar. Bu süreçte arkadaşlıkları test edilen, aşk acısını öğrenen gençler için kesin olan şey, Binge Party”ye katıldıktan sonra hayatlarında hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağıdır.

Jeremy Garelick’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Hulu yapımı komedi filminin başrollerinde Hacksaw Ridge, Couples Retreat gibi yapımların yıldızı Vince Vaughn ve Booksmart’tan tanıdığımız Skyler Gisondo olacak. Onlara Dexter Darden, Eduardo Franco, Grace Van Dien gibi isimler eşlik edecek. 28 Ağustos’ta Hulu üzerinden yayınlanacak The Binge’in fragmanını buraya bırakıyoruz: