travis scott’tan tenet filmi için yeni tekli + yeni albüm duyurusu

travis scott’tan tenet filmi için yeni tekli + yeni albüm duyurusu


the plan


Hip hop dünyasının en başarılı isimlerinden Travis Scott, pandemi günlerindeki aktifliğini sürdürmeye devam ediyor. Bir süre önce Kid Cudi ile THE SCOTTS teklisini çıkartan ve Fortnite evrenine dahil olan Travis Scott, meslektaşlarına göre izlediği farklı ve etkili pazarlama taktikleriyle tanınırlığını müzik dünyasının dışına başarıyla taşımaya devam ediyor. Scott, 21 Ağustos’ta Christopher Nolan‘ın merakla beklenen filmi Tenet için bir tekli çıkartacağını açıklarken, hayranlarına bir sürpriz daha verdi: THE SCOTTS’ta aralarındaki uyumun dikkat çektiği Kid Cudi ile ortak bir albüm.

26 Ağustos’ta vizyona girecek Tenet için The Play isimli bir tekli çıkartan Scott, GQ Magazine’a verdiği röportajda film hakkında heyecan verici açıklamalarda bulundu: ” Duygularımı açıklayamıyorum bile. Sadece ve sadece izlemeniz lazım, çok başarılı.” Scott’a cevap ise Christopher Nolan’dan geldi: ” Travis’in sesi yıllarca süren bir puzzle’ın son parçasıydı.”

Öte yandan üretkenliğinin zirvesindeki Travis Scott, işleyen demir ışıldar prensibiyle yeni albüm çalışmalarına devam ediyor. Fortnite için çıkardıkları THE SCOTTS teklisiyle tam puan almalarının ardından, Travis Scott ve Kid Cudi tam işbirliği yapacakları yeni albüm için çalışmalara başlamış durumda. Biz de ikilinin ilk işbirliğini buraya bırakıyoruz: