yeni charlie kaufman filmi i’m thinking of ending things’ten ilk fragman yayında

yeni charlie kaufman filmi i’m thinking of ending things’ten ilk fragman yayında


4 eylül'de yayında


Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Being John Malkovich ve Anomalisa gibi yapımların arkasındaki yetenekli kalem Charlie Kaufman’ın 4 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak yeni filmi I’m Thinking of Ending Things’ten ilk fragman paylaşıldı.

Kaufman’ın 2019’da ekranlara gelmesi beklenen ama ufak bir erteleme ile 2020 sonuna kalan yeni filmi I’m Thinking of Ending Things, Iain Reid‘in 2016 yapımı aynı adlı kitabından uyarlama. Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum adıyla Türkçeye de çevrilen psikolojik gerilim türündeki yapım, aile ziyaretine giden genç bir çiftin yaşadıkları yer yer paranormal denebilecek gariplikte ilginç olayları ve kırılgan bir ruha sahip bu iki gencin ani bir güzergah değişikliği sonucunda yapacakları kabus dolu yolculuğu konu alıyor.

Kaufman’ın alışık olduğumuz yumuşak ve duygusal ağırlıklı işlerinin yanında daha sert ve oldukça gergin bir atmosfere sahip gözüken I’m Thinking of Ending Things yılın sürpriz yapımlarından biri olmaya aday gibi gözüküyor. Fargo ve Breaking Bad gibi yapımlarla tanınan Jesse Plemons’a başrolde Jessie Buckley’nin eşlik ettiği ayrıca Toni Collette ve David Thewlis gibi usta isimleri de barındıran film, 4 Eylül’de Netflix’te izlemeye açılacak.