yeni ozoyo ep’si ooo ile kozmik bir yolculuğa çıkıyoruz

yeni ozoyo ep’si ooo ile kozmik bir yolculuğa çıkıyoruz


ooo değil sanki galactus


Wanderlust, Lost Beats ve 333 gibi kayıtlarıyla beat’lerini caz, hip hop ve elektronik müzik ekseni etrafında döndüren pek yetenekli yerli prodüktör Ozoyo’dan bu sefer doğa ve uzayla bütünleştiği yeni EP’si Ooo yayında.

Farklı tarzlarda üretim yapması, detaylı prodüksiyon süreci ve her adımda gelişen diskografisi ile sınıfının örnek öğrencilerinden olan Ozoyo, kendisinden alışık olduğumuz yer yer melankolik yer yer hareketli ama her şekilde lo-fi sound’unu bu sefer bir Sun-Ra Orkestrası bakış açısıyla daha jazzy ve daha galaktik bir düzlemde bie sunuyor. Bu sunumda üretilen müziğin kendisi kadar belki de artwork’te imzası olan Princess Hidir’ın yarattığı Ooo karakterinin ve hikayesinin de etkili olduğunu söyleyebiliriz. Ama bu etkinin sadece görsel dünyada değil, EP’nin her alanına sızdığını söylemek lazım.

Henüz kendisiyle tanışmamış olanlara şiddetle tavsiye ettiğimiz, tanışanların da zaten bu ayrıcalık için mutluluğunu gözlerinden okuduğumuz Ozoyo’nun yeni EP’si ile cuma gününün keyfini çıkarmak isteyenler olarak hemen aşağıdaki link’te toplanıyoruz.