yeni tanıtım fragmanıyla the suicide squad’ın karakterleriyle tanışıyoruz

yeni tanıtım fragmanıyla the suicide squad’ın karakterleriyle tanışıyoruz



2018’de Marvel’dan kovulan ve Guardians of the Galaxy serisini yarım bırakıp DC’ye geçen James Gunn, bir süredir akıbetini merak ettiğimiz The Suicide Squad’ın başına geçmişti. Hafta sonu gerçekleşecen DC Fandome’dan paylaşılan iki videoyla hem karakterleri tanıma hem de kamera arkası görüntülere bakma fırsatı yakaladık.

İlkini 2016 yılında izlediğimiz Suicide Squad, vizyona girmeden önce kadrosu ve hikayesiyle DC’nin beklenen sıçramayı yapacağı film olarak epey merak ediliyordu. Vizyona girdikten sonra diğer DC filmleri gibi boşlukta kaybolan The Suicide Squad, ardından devam filminin duyurulmasıyla daha da ilginç bir yöne doğru ilerlemeye başlamıştı.

Geçtiğimiz yılın başında oyuncu kadrosu duyurulan serinin devam filminde ilk filmden Joel Kinnaman’ı Rick Flag, Jai Courtney’yi Captain Boomerang, Viola Davis’i Amanda Waller ve Margot Robbie’yi de Harley Quinn rolünde bir kez daha izleyeceğiz. Yeni filmde ekibe dahil olan isimlerin başında ise Idris Elba geliyor.

John Cena, Nathan Fillion, David Dastmalchian, Taika Waititi, Storm Reid, Peter Capaldi, Steven Agee, Daniela Melchior, Flula Borg, Pete Davidson,  Alice Braga, Michael Rooker ve Sean Gunn gibi isimlerle bol çatlamalı patlamalı bir süper kahraman ekstravaganzası yaşatacak film, 6 Ağustos 2021’de vizyona girecek.