asap rocky, tyler the creator ve iggy pop gucci’nin yeni kampanyasında bir araya geldi

asap rocky, tyler the creator ve iggy pop gucci’nin yeni kampanyasında bir araya geldi


ekibe bak be


Müzik dünyasının üç kendine has ismi Iggy Pop, Asap Rocky ve Tyler the Creator; “Baba, Oğul ve Kutsal Ruh” şeklinde yanlarına aldıkları iki papağanla birlikte Gucci’nin yeni reklam kampanyasının yüzü oldu.

View this post on Instagram

ALL SMILES @GUCCI @iggypopofficial & @feliciathegoat

A post shared by GRIM (@asaprocky) on

1.30 dakikalık reklam filminde Gasper Noe’nin Supernatural’i sağ olsun polifonik Zerda dizisi müziği gibi her yerde duymaya alıştığımız Cerrone’un Supernature şarkısı eşliğinde hoş ötesi hoş bir villada farklı kıyafetlerle sanatçılarımız takip ediyoruz.

Daha önce Iggy Pop ile iş birliği yapan Gucci’nin yine daha önce birlikte çalıştığı Harmony Korine’e yönetmen koltuğunu emanet ettiği reklam videosu, dünyamızın henüz normal seyirinde ilerlediği Şubat ayının hemen başında çekilmiş. Reklam kampanyası ve videoyla ilgili konuşan Gucci’nin kreatif direktörü Alessandro Michele, videoda fikir olarak belli bir eğlence türü tasvir ediliyor ve birinin görünüşe olan takıntısının nasıl bir tür kardeşlik haline gelebileceği, bir tür ortak zemin yaratabileceği fikri üzerine kurulu. Görünüşe göre farklı ama birbirine çok benzeyen bu üç adamı birlikte görmek çok güzeldi.” açıklamasını yaptı.

Bizler için de bu üç farklı ismi bir arada ve şıkır şıkır kıyafetler içinde görmek son derece eğlenceli.

İşte bu da malum video…