bryan cranston’ın başrolünde yer aldığı your honor’dan ilk fragman

bryan cranston’ın başrolünde yer aldığı your honor’dan ilk fragman


aralık ayında geliyor


Breaking Bad’de canlandırdığı Walter White karakteriyle hafızalara kazınan Bryan Cranston’ın malum rolden sonra televizyondaki ilk başrolü olacak Your Honor dizisinden fragman yayınlandı.

2015 yapımı Trumbo filmiyle Oscar’a aday olan ve geçtiğimiz yıl El Camino: A Breaking Bad Movie‘de rol alarak hayranlarına bir sürpriz yapan Bryan Cranston, bir vur kaç olayına karışan oğlunu kurtarmak için suça bulaşan, mesleği ve babalık değerleri arasında ikilime düşen bir hakime hayat veriyor. Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan Cranston, oğlunun karıştığı olaylar yüzünden düştüğü ikilemle hem kendisini hem de kariyerini geri dönülemez noktaya doğru sürüklüyor.

Cranston’a Miss Sloane, Call Me by Your Name, A Serios Man, Boardwalk Empire gibi birbirinden kaliteli yapımlarda izlediğimiz usta oyuncu Michael Stuhlbarg, bu yıl Self Made dizisinde karşımıza çıkan Carmen Ejogo ile Hunter Doohan, Hope Davis, Isiah Whitlock Jr., Sofia Black-D’Elia, Amy Landecker, Margo Martindale, Lorraine Toussaint, Chet Hanks, Lamar Johnson ve Lilli Kay gibi isimler eşlik ediyor.

The Night Of’un senaristlerinden Peter Moffat’ın senaryosunu kaleme aldığı yapımda Patrick Melrose, The Terror gibi izleyicinin beğenisini kazanan dizilere imza atan Edward Berger ise dizinin ilk üç bölümünün yönetmen koltuğuna oturuyor.

Showtime kanalında 10 bölüm üzerinden yayınlanacak ve Aralık ayında başlaması planlanan dizi olur da ikinci sezon onayını alırsa buna kim şaşırabilir…