carey mulligan, bradley cooper’lı netflix filmi maestro’nun kadrosuna dahil oldu

carey mulligan, bradley cooper’lı netflix filmi maestro’nun kadrosuna dahil oldu


bu film olay olur


A Star is Born filmiyle ilk yönetmenlik tecrübesini yaşayan ve bunun altından gördüğümüz kadarıyla da başarıyla kalkan Bradley Cooper‘ın yeni projesinden sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. 25 yaşında New York Flarmoni Orkestrası’nın başına geçen ve West Side Story, On the Waterfront filmlerinin müziklerine imza atan ünlü besteci Leonard Bernstein‘ın hayatını anlatacak bir film üzerinde çalışan Cooper’a filmin başrolünde Carey Mulligan eşik edecek.

Henüz ismi açıklanmayan fakat IMDB’de Bernstein adı ile duyurulan filmin idari tarafı ise hayli iddialı. Martin Scorsese ve Steven Spielberg gibi ustaların yanı sıra, Joker ile adından sıkça söz ettiren Todd Phillips de filmin yapımcıları arasında yer alacak. 2021’in başında prodüksiyon aşamasının başlanması beklenen film Netflix’te yayınlanacak. Carey Mulligan tarafından canlandırlacak Bernstein’ın eşi Felicia Montealegre ile olan karmaşık ilişkisini merkezine alan film, ikilinin 1946 yılındaki ilk tanışmasından, 25 yıl süren evliliğini detaylıca anlatacak.

Önümüzdeki yılın iddialı yapımlarından biri olmasına kesin gözüyle bakılan filmden gelecek her haber bizleri heyecanlandıracak gibi gözüküyor.