harry styles yeni amazon projesi my policeman’la beyaz perdeye dönüyor

harry styles yeni amazon projesi my policeman’la beyaz perdeye dönüyor


1950'lerde geçen bir aşk üçgeni


Bu sene içerisinde ikinci solo stüdyo albümü Fine Line’ı yayınlayan Harry Styles, geçen hafta Olivia Wilde’ın yeni projesi Don’t Worry Darling’de bir rol kapmıştı. 2017 çıkışlı Dunkirk’le oyunculuk kariyerini başlatan Styles, şimdi bu kanada ağırlık vermeye başlamış gibi gözüküyor. Aradan henüz bir hafta geçmeden sanatçı bu sefer bir Amazon Studios projesiyle karşımızda.

Bethan Roberts’ın My Policeman isimli romanından uyarlanacak filmde Styles, kendini bir aşk üçgeninin ortasında bulacak. 1950’lerin İngiltere’sinde geçen kitapta Marion isimli genç bir kadın polis olan Tom’a aşık olur. Tom’un Patrick isimli bir küratöre aşık olmasıyla tamamlanan üçgende, o dönem eşcinsel bir ilişkiyi açık şekilde yürütmenin zorluğundan ötürü Tom ve Marion evlenir; fakat Tom iki sevgilisi tarafından paylaşılır.

Tom karakterini Styles’ın canlandıracağı kesinken, Marion için Lily James’le görüşüldüğü biliniyor. Michael Grandage tarafından yönetilecek filmin yazarlığını Ron Nyswaner üstlenirken, prodüksiyonu ise Greg Berlanti, Robbie Rodgers ve Sara Schechter yapacak.