henry cavill yeni james bond olmak için adaylığını koydu

henry cavill yeni james bond olmak için adaylığını koydu


biz onay verdik


13 Kasım’da vizyona girecek 25. James Bond filmi No Time To Die ile Daniel Craig’in yıllardır Bond karakteri boşa çıkacak. Sinema tarihinin en ikonik karakterlerinden biri olan Bond’a Craig’den sonra kimin hayat vereceği konusu ise uzun zamandır merak edilen bir soru.

Dönem dönem alevlenen bu tartışma, kısa süre önce Tom Hardy’nin en kuvvetli aday olarak gösterilmesiyle bir kez daha alevlenmişti. Hardy’nin yeni Bond olma ihtimali sinema çevrelerince hayli yüksek görülse de Hardy’nin karşısında epey güçlü bir rakip var. Son yıllarda Mission Impossible, The Witcher ve Superman gibi yapımlarda izlediğimiz Henry Cavill, bu rol için aday olduğunu paylaştı. GQ’ya verdiği yeni röportajda Cavill, role dair istekli olduğunu şu ifadelerle açıkladı:

“Eğer Barbara (Bond yapımcısı Barbara Broccoli) ve Mike (ortak yapımcı Michael G. Wilson) bununla ilgilenirse kesinlikle bu fırsatı değerlendirirdim. Bu aşamada her şey havada. Ne olacağını göreceğiz. Fakat evet, Bond’u canlandırmayı çok isterdim, düşüncesi bile gerçekten heyecan verici.” Daha öne 22 yaşında bu rol için seçmeye giren ama başarılı olamayan Cavill, kariyerinin şu anda geldiği nokta düşünülürse en az Tom Hardy kadar bu rol için uygun gözüküyor.

Bir sonraki Bond filmi henüz gündemde olmasa bile önümüzdeki en az bir sene “Yeni Bond kim olmalı?” tartışmaları bir süre daha gündemde olacak gibi gözüküyor. O zamanlar gelene kadar 13 Kasım’da vizyona girecek son Bond filminin fragmanına bir kere daha göz atalım.