hugh grant ve nicole kidman’lı the undoing’den yeni fragman

hugh grant ve nicole kidman’lı the undoing’den yeni fragman


hbo imzasıyla


Sandra Bullock’lu gerilim filmi Bird Box’ın yönetmen koltuğunda oturan Susanne Brier’in, veteran senarist ve son yılların büyük ses getiren yapımı Big Little Lies’ın yaratıcısı David E. Kelley ile güçlerini birleştirdiği yeni dizisi The Undoing’den iki dakikalık bir fragman paylaşıldı.

Big Little Lies’ta birlikte çalışan David E. Kelly ve Nicole Kidman ikilisinin, birlikte Kidman’ın En İyi Kadın Oyuncu Ödülü de dahil olmak üzere 16 Emmy Ödülü kazandıktan sonra tekrar bir araya geldiği yapım, Susanne Brier’in gerilimi adım işlemeyi seven anlatımıyla birleşmesiyle The Undoing’i yeni sezonun merak edilen yapımlarından biri haline getiriyor. Bu ekibe bir de 90’ların romcom starı Hugh Grant, Edgar Ramirez ve genç oyuncu Noah Jupe’un eşlik ediyor olmasından bahsetmiyoruz bile.

Jean Hanff Korelitz’in You Should Have Known, The Undoing isimli kitabından HBO kalitesiyle televizyona uyarlanan The Undoing, hayatını her zaman istediği şekilde yaşamış ve bunda da başarılı olmuş bir terapistin, ilk kitabını yayınlamadan hemen önce eşinin vahşice öldürülmesi ve ardından yaşanan gerilim dozu yüksek olayları konu alıyor.

Fragmanlarıyla psikolojik gerilim atmosferi yüksek bir polisiyle film gibi gözüken The Undoing korona gecikmesi ile 25 Ekim’de HBO ekranlarında olacak.