jake gyllenhaal, denis villeneuve ile yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını paylaştı

jake gyllenhaal, denis villeneuve ile yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını paylaştı


vay vay vay...


Breaking News In Yuba County, Devil All The Time, Good Joe Bell ve Relic gibi yapımlarla epey dolu bir takvimi olan Jake Gyllenhaal, daha önce Enemy filminde birlikte çalıştığı Denis Villeneuve ile yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Oscar ödüllü veteran görüntü yönetmeni Roger Deakins ve eşi James Ellis Deakins’in birlikte hazırladığı Team Deakins podcast‘ine misafir olan Jake Gyllenhaal; Deakins çiftiyle gerçekleştirdiği sohbet sırasında, Deakins’in de pek çok filmde birlikte çalıştığı Denis Villeneuve’ü yere göğe sığdıramadı.

Enemy’den sonra Villeneuve ile yeniden çalışmak için sabırsızlandığını söyleyen Jake Gyllenhaal, yönetmenle olan ilişkisinden söz ederken yeni bir projede bir araya gelmeye hazırlandıklarını da ilk defa açıkladı. Hikayenin detayları, projenin ismi kamera önü ve arkası ekibi gibi detayları paylaşmaktan kaçınan oyuncu, Villeneuve’ün takviminin de kendisinki kadar yoğun olduğunun altını çizdi.

Son dönemin iki popüler ve başarılı ismini aynı projede izleme fikri şüphesiz heyecan verici ama bütün bunlardan önce dünyanın kalanı gibi Dune’u beyaz perdede izlemeyi merakla bekliyoruz.