joaquin phoenix’e joker’in devam filmleri için 50 milyon dolar teklif edilmiş

joaquin phoenix’e joker’in devam filmleri için 50 milyon dolar teklif edilmiş


olur mu olur...


Geçtiğimiz yılın hakkında en çok konuşulan filmlerinin başında gelen ve bu popülaritesini de ödül sezonunda topladığı heykelcikler ile kanıtlayan Joker’in devam filmi konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Joaquin Phoenix, kendisine En İyi oyuncu ödülünü kazandıran rolle ilgili yaptığı açıklamalarda bu filmin bir seri olmayacağını, sadece tek filmlik bir proje olarak tasarlandığını açıklamıştı. Üzerinden geçen zamanda farklı yönde dedikodular, haberler çıksa da bunun aksini kanıtlayan somut bir gelişme görmemiştik. Zaman zaman kafa karıştıran açıklamalar da bulunan Phoenix dışında bu sefer bizzat sinema dünyasının içinden gelen haberlere göre Joker filminin devamın oldukça yakınız gibi gözüküyor.

The Mirror’a konuşan sektörden bir kaynak Phoenix’in iki devam filmi için görüşme yaptığını öne sürerek, “Joaquin önce tek bir Joker filmi yapma niyetindeydi. Ancak şimdi bu konudaki tavrı değişti. Geçen yılki tartışmalara rağmen karakteri tekrar oynamak istediğini söylüyor. Hala görüşme aşamasındalar ve senaryolar yazılıyor.” ifadelerini kullandı.

Bu iddiaların satır arasında geçen bir bilgi ise bizleri bile heyecanlandırdı. Açıklamalarına devam eden kaynak, yapımcı şirket Warner Bros’un “herkes gibi filmin geçen seneki başarısına şaşırdığını” belirterek şirketin iki devam filmi için Phoenix’e 50 milyon dolar önerdiğini ileri sürdü. “İki devam filmini gelecek 4 yılda Joaquin, yönetmen Todd Phillips ve yapımcı Bradley Cooper ile uzun vadeli sözleşmeli şekilde yapmayı planlıyorlar. Tabii Joaquin şartları ve kariyerinin şimdiye kadarki en yüksek ödemesini kabul ederse” açıklamasıyla olayların seyrini değiştiren kaynak sağ olsun Joaquin Phoenix’e cevap hakkı doğdu.

Şimdilik resmi bir açıklama yapılmayan konu hakkında bakalım yakın zamanda neler göreceğiz.