jonathan majors, marvel sinematik evreni’nde seyri değiştirmeye geliyor

jonathan majors, marvel sinematik evreni’nde seyri değiştirmeye geliyor


ant-man 3'nin kötü adamı hazır


Lovecraft Country’yle ünlenen Jonathan Majors, Marvel dünyasını da fethetmeye hazırlanıyor. Paul Rudd ve Evangeline Lily’nin yanında Ant-Man 3 kadrosuna dahil olan Majors’ın Endgame’le birlikte boşalan kötü adam kadrosunu dolduracağına dahil söylentiler mevcut. Henüz stüdyo tarafından doğrulanmamış olsa da, Majors’ın Kang the Conqueror’ı oynayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

İlk iki film gibi Peyton Reed tarafından yönetilecek yapımda rol alması Majors’ı başka MCU filmlerinde de görme ihtimalimiz olduğu anlamına geliyor. 1964 çıkışlı Avengers #8’te ilk defa gördüğümüz Kang the Conqueror, esas olarak zamanda yolculuk yapan bir süper-kötü. Captain America, Thor ve Avengers ekibinin tamamıyla savaşan Kang’in farklı zamanlarda farklı kimlikleri bulunuyor, fakat daha da önemlisi kendisinin Fantastic 4’un kurucusu Reed Richards’ın babası Nathaniel Richards olması.

Da 5 Bloods’da da kendisini gördüğümüz Majors’a 2020 iyi davranmaya devam ediyor. Marvel anlaşmasının yanında sanatçıyı Netflix’in şu an prodüksiyon aşamasında olan The Harder They Fall’ında da izleyeceğiz. Aynı zamanda MCU’nun farklı filmlerinde de gözükme ihtimali yüksek gözüken sanatçının öne çıktığı Lovecraft Country’nin fragmanını hemen aşağıya bırakıyoruz.