kanye west kendi grammy ödülüne işedi

kanye west kendi grammy ödülüne işedi


kanye being kanye


Hiç şaşırtıcı olmayan bir şekilde son yılların en tartışmalı celebrity’lerinden biri haline gelen Kanye West, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımla farklı bir şeyler deneme peşinde.

Bir yandan başkanlık seçimleriyle ABD halkını meşgul ederken bir yandan da müzik kariyerini “kurtarma” çabasında olan West, plak şirketi Universal ile yaşadığı fikir ayrılığını ve adaletsizliğe dur demek için kazandığı Grammy ödüllerini klozete atıp üstüne de işediği bir video paylaştı.

Plak şirketinin sanatçılara dayattığı kontratlara karşı “EVERYONE AT UNIVERSAL AND VIVENDI PLEASE UNDERSTAND THAT I WILL DO EVERYTHING IN MY LEGAL POWER AND USE MY VOICE UNTIL ALL ARTIST CONTRACTS ARE CHANGED STARTING WITH GETTING MY MASTERS FOR MY CHILDREN I WILL NOT STOP I PROMISE YOU IM AM PETTY AND VERY PERSONA” şeklinde bir çıkışta bulunan West, bu konuda samimi mi yoksa yine bizi bir performans sanatı işinin içine mi davet ediyor ya da sadece yeni Yeezy kreasyonundan bir ayakkabısının viral reklamını mı yapıyor bilemiyoruz. Çünkü Kanye West.

Yakın zamanda yeni bir Kanye West haberiyle bunun da unutulacağı günler gelene kadar şimdilik hoşçakalın…