keith richards: rolling stones’un emekli olacağını düşünemiyorum

keith richards: rolling stones’un emekli olacağını düşünemiyorum


teşekkür ederiz


Müzik dünyasının aktif en köklü gruplarından The Rolling Stones’un gitaristi Keith Richards, grubun olası emekliliği üzerine ilginç açıklamalarda bulundu.

Bu yıl gerçekleşmesi planlanan ama malum sebeplerden ertelenen No Filter Tour sonrası açıklamalarda bulunan Richards, grubun hiçbir üyesinin kafasında emeklilik gibi bir plan olmadığını paylaştı. COVID – 19 sonrası müzik endüstrisinin durumuyla ilgili de konuşan Richards “Canlı konser formatının şu günlerde sorgulandığı ortada. Gelecekte bu konuda büyük değişiklikler görebiliriz, biz de herkes gibi bekliyoruz. Umarım her şey en kısa zamanda normale döner” açıklamasını yaptı.

Kankisinin açıklamalarını destekler nitelikte konuşan Mick Jagger ise “Buna alışkanlık diyebilirsin. Demek istediğim, yaptığımız bu ve buna devam etmeliyiz. Gittiği yere kadar götüreceğiz ama böyle bir karar alınırsa da bunda herkesin tam fikri olmalı” diyerek The Rolling Stones’un bir süre daha kanlı canlı olarak hayatımızda yer alacağının garantisini verdi.

FILE – This Aug. 22, 2019 file photo shows, from left, Ron Wood, Mick Jagger, Charlie Watts and Keith Richards of the Rolling Stones performing in Pasadena, Calif. The band announced Thursday, Feb. 6, 2020, that they will kick off a 15-city leg of their No Filter tour beginning in May 2020 in San Diego. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File)

Grubun 4 Eylül’de yayınlayacağı 1973 çıkışlı Goats Head Soup albümünün box set versiyonu dijital platformlarda da yerini aldı. Buyrunuz…