luca guadagnino’nun mini dizisinin soundtrack’i önümüzdeki ay yayınlanacak

luca guadagnino’nun mini dizisinin soundtrack’i önümüzdeki ay yayınlanacak


dev hynes imzalı soundtrack


İtalyan yönetmen Luca Guadagnino’nun yolunu ilk kez televizyona düşürecek HBO dizisi We Are Who We Are’ın soundtrack’i, kısa bir süre sonra dijital platformlarda yerini almaya hazırlanıyor. Dev Hynes aka Blood Orange’ın imzasını taşıyan albümün detayları belli oldu.

Son yıllarda dizi film müzikleriyle epey içli dışlı olan Dev Hynes, Variety’ye verdiği bir röportajda kendisinin ve Guadagnino’nun başlangıçta çağdaş klasik müzikte oldukça benzer zevklere sahip olduğunu ve bu bağlantı üzerinden dizinin müziklerini üzerine çalışmaya başladıklarını paylaştı. “Onunla, çalışmalarında kullandığı tüm John Adams parçaları üzerine müziği nasıl kullandığını ve ne kadar sevdiğimi konuşuyordum. Adams’ın tüm operalarından ve onun her zaman şenlikli, vurmalı nefesli enstrümantasyonlarını kullanış şeklinden etkilendiğimi dile getirdim.” diyen Hynes, aralarındaki dostluk/iş arkadaşlığının temellerine dair çıkış noktasını paylaştı

Yönetmenin çok büyük bir hayranı olduğunu paylaşan Hynes, “Böyle basit şeyler hakkında konuşmaya başladık ve bir anda kendimizi dizinin müzikleri yaparken, gösterideki sahneler hakkında konuşmaya başladık” dedi. “Geceleri gidip kurguları izleyip sadece birkaç piyano parçası denedim. Her şey işte böyle başladı.”

14 Eylül’de başlayan ve her pazartesi yeni bölümü yayınlanan dizinin soundtrack’i 2 Ekim’de dijital platformlarda yerini alacak. Albümün şarkı istesi ve diziden paylaşılan son fragman hemen aşağıda.

We Are Who We Are Tracklist: 
01. The Long Ride II
02. Let Yourself Go I
03. Let Yourself Go II
04. The Last Day
05. Fraser’s Bedroom
06. He Just Left
07. Notte Transfigurata I
08. The Long Ride I
09. Good Job, Soldier
10. Body of Me
11. Amorous Love
12. Notte Transfigurata II
13. Julius Eastman’s Stay On It
14. Julius Eastman’s Gay Guerilla
15. John Adams’s Century Rolls: II. Manny’s Gym
16. John Adams’s Two Fanfares for Orchestra: Short Ride in a Fast Machine