netflix’in fantastik gerilim dizisi the haunting of bly manor’dan yeni fragman yayınlandı

netflix’in fantastik gerilim dizisi the haunting of bly manor’dan yeni fragman yayınlandı


the haunting of hill house’un devamı


Netflix’in son dönemde belirli bir standart ve üretkenlik oluşturduğu fantastik korku dizilerinin son örneği olan korku dizisi Haunting of Hill House’un The Haunting of Bly Manor isimiyle ekranlara gelecek ikinci sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı.

Her sezonunda farklı bir hikayenin işleneceği bir konsept ile hayata geçen The Haunting of Hill House’un çok geçmeden ikinci sezon onayı alması kimseyi şaşırtmamıştı. Son yıllarda adını bol bol duyduğumuz Mike Flanagan’ın yaratıcısı olduğu diziden geçtiğimiz haftalarda bir tanıtım fragmanı izlemiştik. Turn of the Screw romanından uyarlanan yeni sezondan bu sefer daha uzun soluklu bir fragman yayınlandı.

Korona virüs gecikmesine yakalanmadan çekimlerini tamamlamayı başaran nadir yapımlardan biri olan The Haunting of Bly Manor, iki kardeşe bakmak için dadı olarak çalışmaya başladığı evde hayaletler gördüğünü söyleyen bir kadın karakterin hikayesini anlatıyor. Yeni sezonda Victoria Pedretti, bu çocuklara bakmak üzere mürebbiye olarak eve gelen Dani Clayton’ı canlandıracak. Oliver Jackson-Cohen’i ise Dani’nin yakın arkadaşı Peter olarak izleyeceğiz.