nike’tan halloween için freddy kruger’a özel sneaker

nike’tan halloween için freddy kruger’a özel sneaker


freddy krueger air max 95


Street fashion, fast fashion ve sneaker kültürü üzerine tartışmalar devam ederken bir yandan da beğendiğimiz kıyafetler ve ayakkabılar piyasaya çıkmıyor değil. Bunların sonuncusu Nike ve sinema dünyasının en korkunç karakterlerinden biri olan Freddy Krueger arasında gerçekleşti.

Elm Sokağında Kabus serisiyle 80’li yılların sonunda hayatımıza giren ve etkisini 90’lı yıllara kadar sürdüren Kruger’ın meşhur kırmızı çizgili tişörtünden esinlenen bir tasarım hazırlandı. Nike’ın son yıllarda tekrar “hype”lanan modeli Air Max 95’i bu iş birliği için uygun gören dev giyim markası, Freddy Krueger Air Max 95 isimli modeli için Velvet Brown, University Red ve Team Red modellerinin karışımı bir tasarım ortaya çıkarmış.

Ayakkabının arka kısmında da kan detayıyla her zaman Freddy Kruger’ı hatırlatacak şık bir dokunuş bırakan Nike, bu ayakkabıyı Halloween’de satışa çıkaracak. Freddy Kruger modeli olmasa dahi gayet sade ve şık duran Freddy Krueger Air Max 95’in saniyeler içinde tükeneceğine hiç şüphemiz yok.