noel gallagher korona virüs önemlerini saçma olarak yorumladı

noel gallagher korona virüs önemlerini saçma olarak yorumladı


yazıklar olsun sana be


Gallagher kardeşlerden büyük olan Noel Gallagher, tam da kardeşi Liam’a yakışacak bir açıklamayla kendisinden ışık hızında soğumamıza neden oldu.

The Matt Morgan Podcast’a konuk olan ve pandemi süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Noel Gallagher, bütün bu süreçte çok fazla özgürlüğün kısıtlandığını düşündüğünü paylaştı. Her tarafta bangır bangır “Maske tak!” diye bağıran reklam, afiş, resmi açıklamalar ve kamu spotları yer alırken ve bunu da insanın hem kendi sağlığı he de etrafındakilere karşı sorumluluğu olduğunu anlamayan Gallagher, “Sonuçta bu bir yasa mı? değil, o yüzden ben de takmak istemiyorum” gibi basit bir açıklamayla bizi derinden yaraladı.

Bu konuda futbolcuları örnek gösteren sanatçı “Bakın onlara bir şey oluyor mu?” diye kendini savunurken “Neden toplu taşımada ve berberlerde maske takıyorken dışarıda yemek yerken çıkartıyoruz, o zaman virüs yok mu?” gibi açıklamalarla kalbimizi kırmayı başardı.

Her şeyin üstüne bir de “Bana ne umursamıyorum” gibi bir yorum yapan Abi Gallagher kendisini beklenmeyen bu çıkışıyla medya tarafından sık sık eleştirilen kardeşinden bile daha kötü duruma düşürmeyi başardı.

#TeamLiamGallagher