olivia wilde filminin yeni başrolleri harry styles ve florence pugh

olivia wilde filminin yeni başrolleri harry styles ve florence pugh


don't worry darling


Olivia Wilde, kameranın önü yerine arkasında yer aldığı ilk işi Booksmart’la eleştirmenlerin beğenisini toplamış ve sağlam bir başlangıç yapmıştı. Bir gençlik komedisi olan Booksmart’ı takip edecek yeni projesi Don’t Worry Darling için çoktan çalışmaya başlayan çiçeği burnunda yönetmen, film için bir araya getirdiği oyuncu kadrosunda küçük bir revizeye gitti.

Don’t Worry Darling isimli ikinci filminde; Florence Pugh, Shia LaBeouf ve Chris Pine gibi yıldızları kadroda bir araya toplayan Wilde, bu isimlerin yanına son olarak Dakota Johnson’ı eklemişti. Son olarak The High Note isimli çerezlik bir filmde yer alan Johnson, böylece Suspiria’dan alışık olduğu gerilim türüne geri dönmüş olacak. Senaryo ekibinde ilk filmde de emeği geçmiş Katie Silberman’ın yer alacağı, Shane ve Carey Van Dyke’ın orijinal senaryosu üzerinden yazılan film, 1950’lerde Kaliforniya çöllerinde geçen psikolojik gerilim soslu bir hikayeyi anlatacak.

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Olivia Wilde, filmde Shia LaBeouf’un hayat vereceği Jack isimli karakterde ufak bir değişiklik yapıp rolü Harry Styles’a verdi. LaBeouf’un proje takviminin birbirine girmesi sebebiyle yaşanan bu değişikiliğin şüphesiz filmin popülaritesine olumlu etki yapacağı ortada. Kariyeri yavaş yavaş oyuncu-şarkıcı ekseninde ilerlemeye başlayan Harry Styles’ın ismi aynı zamanda Brad Pitt’le başrollerini paylaşacağı yeni bir gizemli film projesinde de geçiyor. Dedikoduların doğruluğunu merak ettiğimiz bu projeyi şimdilik bir kenara bırakırsak kaliteli bir oyuncu kadrosuna eşlik eden kamera arkasıyla yeni bir film izleyeceğimiz için heyecanlıyız.

Sonbaharda başlaması beklenen filmin vizyon tarihi ise 2021’in ikinci yarısı olacak gibi gözüküyor.