riz ahmed’in performansıyla övgüler topladığı the sound of metal’dan ilk fragman

riz ahmed’in performansıyla övgüler topladığı the sound of metal’dan ilk fragman


bu film izlenir


Hakkında çıkan ilk haberleri gördüğümüzden beri merak ettiğimiz projelerden biri olan Sound of Metal’dan sonunda ilk fragman paylaşıldı.

44. Toronto Film Festivali’nde beğeniyle karşılanan, özellikle Riz Ahmed’in etkileyici performansıyla sinema sitelerinin övgüyle bahsettiği yapımın başrollerini Riz Ahmed ve Olivia Cooke paylaşıyor. Duyma yetisini kaybetmeye başlayan genç müzisyen Ruben’in hikayesine ortak olduğumuz filmde bir metal grubunda baterist olan Ruben’in, baştan aşağı değişen hayatında sessizlikle yaşamayı öğrenme ve kendine yeni bir yol çizme macerasına ortak oluyoruz.

The Place Beyond the Pines’ın senaristi olarak tanınan Darius Marder‘ın ilk kurmaca filmi olan Sound of Metal’da ikiliye Mathieu Amalric, Lauren Ridloff ve Paul Raci gibi isimler eşlik ediyor.

Toronto’da gördüğü yoğun ilgiyle ödül sezonunda iddialı olabileceğini gösteren, özellikle Ahmed’in performansıyla En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde adaylık ve ödüller vadeden filmin haklarını satın alan Amazon, filmi ağustos ayında sinemalarda gösterime sokmayı, daha sonra Prime Video platformunda yayınlamayı planlıyordu. Ancak pandemi nedeniyle film şans eseri ödül sezonunda daha iddialı olacağı bir tarihe itmiş olabilir. Ülkemizde gösterime girme şansı yok denecek kadar az olan filmin yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıda.