robert de niro wash me in the river filminin kadrosuna katıldı

robert de niro wash me in the river filminin kadrosuna katıldı


robert de niro, john malkovich, machine gun kelly


İhtiyar delikanlı tanımının altını CGI teknolojisiyle değil üretkenliğiyle dolduran Robert De Niro, Hollywood’da ajandası en dolu isimlerin başında geliyor. Geçtiğimiz sene The Irishman ve Joker filmleriyle beyaz perdede izlediğimiz aktörün The War with Grandpa ve The Comeback Trail filmleri kısa bir süre sonra vizyona girecek. Henüz yapım aşamasındaki Martin Scorsese‘in Killers of the Flower Moon ve Ridley Scott‘ın Gucci filmlerinde de boy gösterecek De Niro, yeni bir projeye daha dahil oldu. De Niro, Randall Emmett‘in 2. uzun metrajlı filmi olan Wash Me in the River filminin oyuncu kadrosuna katıldı.

Senaryosunu Adam Taylor Barker‘ın yazdığı Wash Me in the River filmi bir intikam hikayesini konu alıyor. Nişanlısının ölümüne neden olan uyuşturucu satıcılarının peşinden gidecek bir adam ve onu takip eden iki polis arasında yaşanan olayları anlatacak filmin oyuncu kadrosunda ise Robert De Niro’nun haricinde usta aktör John Malkovich ve Machine Gun Kelly bulunuyor.

Şu sıralar başrollerini Megan Fox ve Bruce Wills’in paylaştığı Midnight in the Switchgrass filminin çekimlerinde bulunan yönetmen Randal Emmett’in Wash Me in the River filmine Kasım ayında başlayacağı öngörülüyor. Filmin beklenen vizyon tarihi ise 2021’nin son çeyreği.