sacha baron cohen, borat 2 ile dünyayı fethetmeye geliyor

sacha baron cohen, borat 2 ile dünyayı fethetmeye geliyor


borat is back!


Sacha Baron Cohen 2006 yılında politik komedi ve sahte belgesel Borat’ı çıkardığında film dünya çapında başarıya ulaşmakla kalmamış, Cohen’i bütün dünyanın tanıdığı bir isim haline getirip komedyenin Bruno ve The Dictator gibi benzer çizgiden ilerleyen filmlerdeki rollerine ön ayak olmuştu. Yine de en sevilen rolü Borat olarak kalan Cohen, sürpriz bir şekilde Borat’ın ikinci filmini bitirmiş gibi gözüküyor.

Geçen ay sosyal medyada çekildiğine dair dedikodular dönen Borat 2 doğrulanmış durumda. Artık insanlar tarafından tanındığı için farklı kılıklara girerek insanlarla röportaj yapmak durumunda kalan Kazak TV personası, 2006’da olduğundan daha ünlü gözüküyor. Filmin finansöründen yönetmenine herhangi bir isim belli olmasa da detayların zaman içerisinde netleşeceğini umuyoruz. İlk film Larry Charles tarafından yönetilmiş ve Cohen Jay Roach’la birlikte yapımcılığı üstlenmişti.

Streaming servislerinden birinin gerekli kaynağı sağladığı düşünülen ve yayın tarihi henüz belli olmayan Borat 2’nin Los Angeles çekiminden sahneleri hemen aşağıda izleyebilirsiniz.