tatiana maslany disney+’ın she-hulk dizisinde başrolü oynayacak

tatiana maslany disney+’ın she-hulk dizisinde başrolü oynayacak


marvel'a hoşgeldin klon kadın


Disney+’ın yeni Marvel serisi She-Hulk, geçen hafta prodüktör ve yönetmenini duyurmuştu. Shameless ve Brooklyn Nine-Nine gibi popüler yapımlardan tanıdığımız Kat Coiro’nun arkasında olacağı dizinin başrolü de belli oldu. En iyi Orphan Black’ten tanıdığımız Tatiana Maslany’yi 2021 – 2022 arası bir noktada ekranlarımızda She – Hulk olarak göreceğiz.

Bruce Banner’ın kuzeni Jennifer Lawyers’ı oynayacak Maslany, orijinal hikayeye göre Banner’dan kan nakli aldıktan sonra onun özel güçlerine sahip oluyor. Hulk’tan farklı olarak primal ve öfkeli bir persona’ya dönüşmeyen She-Hulk, dönüştüğü zaman Endgame’de gördüğümüz türden entelektüel bir dev haline geliyor. Serinin yazarı ve prodüktörlerinden biri Jessica Wao olacak. Mark Ruffalo’nun ise ana karakterin hikayesinin anlatılması için dizide ufak bir rolle de olsa yer alması bekleniyor.

Woman in Gold, Destroyer ve Perry Mason gibi yapımlarda da yer alan Maslany’nin, aksiyon/bilim-kurgu türü bir projeye geri döndüğü bu seride dikkatleri üzerine çekme ihtimali yüksek. Marvel’ın yüzlerce Disney+ projesinden biri olan She-Hulk’ın yanında WandaVision, Falcon and the Winter Soldier ve Loki gibi yakın zamanda çıkacak olan seriler de mevcut.