the batman’in çekimleri korona virüse yakalanan robert pattinson yüzünden ertelendi

the batman’in çekimleri korona virüse yakalanan robert pattinson yüzünden ertelendi


geçmiş olsun canım


Korona virüse takılan yapımlardan biri olan The Batman, geçtiğimiz haftalarda yönetmen Matt Reeves’in ve film ekibinin gerekli koşulları sağlamasıyla çekimlere kaldığı yerden devam ettiğini duyurmuştu. Bugün gelen haberler ise filmin vizyon tarihini etkileyecek cinsten.

Vanity Fair’in özel haberine göre filmin setinde bulunan Robert Pattinson’ın korona virüs testi pozitif çıktı ve güvenlik önlemleri gereğince filmin çekimlerine süresiz olarak ara verildi. Warner Bros., resmi olarak set ortamında kimin testinin pozitif çıktığını açıklamazken Vanity Fair’in “güvenilir kaynaklardan” aldığı bilgilere göre bu kişinin yüzde 99 Robert Pattinson olduğu yönünde

Konuyla ilgili bir de açıklama yapan Warner Bros., “The Batman film ekibinin bir üyesinin Covid-19 testi pozitif çıktı ve yerleşik protokollere uygun olarak izole ediliyor. Çekimler geçici olarak duraklatıldı.”

Robert PattinsonZoë KravitzJeffrey Wright, Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis ve Peter Sarsgaard gibi isimleri bir araya getirecek Matt Reeves yönetmenliğindeki The Batman’in geçtiğimiz hafta paylaşılan ilk fragmanıyla bu tatsız haberi bir süreliğine düşünmemeye çalışalım.