the haunting of bly manor’dan ilk fragman yayınlandı

the haunting of bly manor’dan ilk fragman yayınlandı


the haunting of hill house’un ikinci sezonun


Netflix’in son dönemde hayata geçirdiği ve kendisinden sonra da bol bol benzerini gördüğümüz korku dizisi Haunting of Hill House’un The Haunting of Bly Manor isimiyle ekranlara gelecek ikinci sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

Her sezonunda farklı bir hikayenin işleneceği fikri üzerinden hayatına devam eden The Haunting of Hill House, yakaladığı popülariteyle ile ikinci sezon onayını da almıştı. Çok geçmeden ikinci sezon hazırlıklarına başlayan dizinin yaratıcısı olan Mike Flanagan, 2. sezonun The Haunting of Bly Manor adını taşıyacağını ve Turn of the Screw romanından uyarlanacağı açıklayarak yeni sezonla ilgili ilk gelişmeleri paylaşmıştı.

Korona virüs gecikmesine yakalanmadan çekimlerini tamamlamayı başaran nadir yapımlardan biri olan The Haunting of Bly Manor, iki kardeşe bakmak için dadı olarak çalışmaya başladığı evde hayaletler gördüğünü söyleyen bir kadın karakterin hikayesini anlatıyor. Yeni sezonda Victoria Pedretti, bu çocuklara bakmak üzere mürebbiye olarak eve gelen Dani Clayton’ı canlandıracak. Oliver Jackson-Cohen’i ise Dani’nin yakın arkadaşı Peter olarak izleyeceğiz.

The Haunting of Hill House’ta Nell ve Luke Crain kardeşler olarak izlediğimiz Victoria Pedretti ve Oliver Jackson-Cohen, ikinci sezonda da dizinin başrolünde yer alan isimler olarak öne çıkıyor. Ayrıca The Haunting of Hill House’ta Hugh Crain’e hayat veren Henry Thomas ve Theodora Cain’e hayat veren Kate Siegel da dizinin 2. sezonunda aynen kaldığı yerden devam edecek. Bu isimlerin yanı sıra T’Nia MillerRahul Kohli, Amelia EveAmelie Smith, Benjamin Ainsworth ve Catherine Parker’ın da yer aldığı ikinci sezon için henüz bir yayın tarihi paylaşılmış değil.