the mandalorian’ın ikinci sezonundan ilk görseller

the mandalorian’ın ikinci sezonundan ilk görseller



30 Ekim’de merak edilen ikinci sezonuyla ekranlara gelecek The Mandalorian’ın yeni sezonundan ilk görseller basınla paylaşıldı.

Jango ve Boba Fett gibi Mandalorianlı bir savaşçı olan yalnız bir silahşorun maceralarını anlatan dizi, yakaladığı başarıyla kısa sürede 2. sezon onayı almayı başarmış ve çekimlerini de corona kasırgası dünyayı kasıp kavurmadan hemen önce tamamlamayı başarmıştı. Son olarak dizinin ilk sezonuna odaklanacak sekiz bölümlük bir belgesel hazırlığında olduğunu açıklayan Disney+, dizinin yeni sezon tarihini duyurduktan sonra ve fragmandan hemen önce paylaştığı yeni fotoğraflarla bizleri neler beklediğine dair fikir verdi.

The Mandalorian ile Star Wars evreninin son yıllardaki en başarılı işine imza atan Jon Favreau, 2. sezonu da arkasına aldığı bu rüzgarla Star Wars evreninin  farklı köşelerinden sevilen karakterleri bir araya getirmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda Boba Fett, Bo-Katan Kryze ve Ahsoka Tano gibi karakterler de hikayeye dahil olacak. Boba Fett’e bir kez daha Temuera Morrison hayat verirken, Bo-Katan Kryze’ı animasyon dizilerinden karaktere sesiyle hayat veren Katee Sackhoff canlandıracak. Resmi olarak açıklanmamış olsa da, Ahosaka Tano’ya Rosario Dawson‘ın hayat vermesi bekleniyor.

Pedro Pascal, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog ve Nick Nolte gibi isimlerin ilk sezondaki rollerine aynen geri döndüğü dizinin yeni sezonunda Robert Rodriguez ve Rosario Dawson gibi isimler de misafir olacak. 30 Ekim’de başlayacak dizinin ikinci sezonundan paylaşılacak ilk fragmanı dört gözle bekliyoruz.