the mandalorian’ın yeni sezonu 30 ekim’de başlıyor

the mandalorian’ın yeni sezonu 30 ekim’de başlıyor


sonunda


Son yıllarda neredeyse içinde süper kahraman geçen her işte bir şekilde parmağı olan ve The Mandalorian’ın da bizzat arkasındaki isim olan Jon Favreau, geçtiğimiz haftalarda dizinin yayın tarihinin planlandığı gibi Ekim’de olacağını açıklamıştı. Bugün ise tam tarih belli oldu, dizi 30 Ekim’de ikinci sezonuyla küçük ekrana dönüş yapacak.

Son olarak dizinin ilk sezonuna odaklanacak sekiz bölümlük bir belgesel hazırlığında olduğunu açıklayan Disney+, internet dünyasına Baby Yoda gibi bir karakter armağan eden ve bunun dev bir çılgınlığa dönüşmesine de ses çıkarmayan Jon Favreau ve ekibinin ellerinden çıkan bu yapımla Star Wars konusunda hayal kırıklığı yaşayan serinin hayranlarının imdadına yetişmişti.

Arkası kesilmeyen sevgi gösterileriyle Star Wars’un ismini vizyona giren son üçlemenin yarattığı hayal kırıklığından tam zıt bir noktaya götüren The Mandalorian, kendisi hakkında yapılan “bir uzay western’i” benzetmesinin hakkını sonuna kadar vermişti. Star Wars evreninin ciyuv ciyuv’larından uzakta, sakinliği ama gerektiği zamanda hakkını veren aksiyon sekanslarıyla Star Wars evrenine yakın olmayan izleyicileri de kendisine bağlayan yapımın ilk sezonunda Pedro Pascal, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog ve Nick Nolte gibi isimleri izlemiştik. İkinci sezonda bu isimlerin yanına Robert Rodriguez ve Rosario Dawson gibi başarılı oyuncuların da eklenmesiyle daha da merakımızı cezbeden dizi için geri sayım başladı diyebiliriz.