the walking dead, 11. sezonuyla ekranlara veda ediyor

the walking dead, 11. sezonuyla ekranlara veda ediyor


fakat yeni projeler yolda...


The Walking Dead’in normalde bu yıl yayınlanacak 11. sezonu, pandemiden dolayı 2021 sonbaharına erteleneli bir süre oluyor. Geçen sezonun finalini de içerecek altı bölümün pandemiden dolayı yarım kalan çekimleri ise 2021 ilk yarısında tamamlanacak ve yayınlanacak. Yeni gelen bir haberle ise 11. sezonun dizinin finali olduğu doğrulandı, bunun yanında Daryl Dixon ve Carol Peletier karakterlerini merkezine alacak yeni bir serinin haberi geldi.

AMC tarafından yayınlanan Walking Dea,d kendi talkshow’u ve Fear the Walking Dead yan dizisiyle halihazırda alternatif evrenlerini yaratır ve hayranlarını doyururken, birinci sezondan beri devam eden iki ana karakterin dizisiyle tabağını biraz daha dolduracak gibi gözüküyor. Dizinin şu an başında bulunan Angela Kang ve eski yapımcısı Scott Gimple’ın elinde çıkan Daryl – Carol serisinin yanında Gimple, Tales of the Walking Dead isimli bir proje üzerinde de çalıştığını ekledi.

Norman Reedus ve Melissa McBride’ın yapım ekibiyle birlikte bir süre daha içinde yer alacağı Walking Dead evrenini biz de bir süre daha ekranlarda görmeye devam edeceğiz. Dizinin final sezonunu 24 bölüme yayan yapım ekibi, bunu da 2021’de başlayıp iki seneye yayarak göstereceğini açıkladı. O zamana kadar sizi 10. sezonun fragmanıyla baş başa bırakıyoruz.