mcdonald’s, travis scott’la yaptığı iş birliğini tanıttı

mcdonald’s, travis scott’la yaptığı iş birliğini tanıttı


travis scott meal


1992 yılında Michael Jordan ile yaptığı iş birliğinin ardından hiçbir ünlü ismi menüsünde ağırlamayan McDonald’s, Travis Scott ile güçlerini birleştirdi. Karantina döneminde Fortnite için 10 dakikalık sanal konserler veren ve 12 milyondan fazla izleyiciye ulaşan Scott, popülaritesini ve imajını artık McDonald’s için kullanacak.

Y ve Z kuşağına ulaşmak için Travis Scott ile işbirliğine giden McDonald’s, ABD özelinde gerçekleşen kampanya kapsamında, Travis Scott Meal’ı tüketicinin beğenisine sundu. Wieden + Kennedy New York’un Quarter Pounder, patates kızartması, BBQ sos ve Sprite’tan oluşan Travis Scott Meal için hazırlanan animasyonda Travis Scott, aksiyon figürü olarak boy gösteriyor. 4 Ekim’e kadar sürecek iş birliği yalnızca menüyle sınırlı değil. 6 dolarlık menülere ek olarak Scott’ın Cactus Jack şirketi McDonald’s çalışanları için özel tişörtler tasarlayacak.

Bu ortaklık hakkında konuşan McDonald’s ABD CMO’su Morgan Flatley, “Kim olduğunuz fark etmez, herkesin favori McDonald’s yiyeceği vardır. Günümüz müzik dünyasının en büyüklerinden ya da kültür ikonu olduğunu dillendirmeye gerek yok; Travis, Houston’daki restoranlarımıza gelerek büyümüş, gerçek bir McDonald’s tutkunu. Yaklaşık 30 yıldır menümüzde ilk kez bir süperstarı ağırlıyoruz ve Travis Scott Meal’ı tüketiciyle buluşturacağımız için heyecanlıyız” sözleriyle değerlendirdi.

İşte Travis Scott Meal: