wes anderson yeni filmlerinin çekimlerine 2021 sonunda başlayacak

wes anderson yeni filmlerinin çekimlerine 2021 sonunda başlayacak


daha yeni filmi izlemedik?


Pandemi ve beyaz perde savaşlarına kurban giden son büyük yapımlardan biri olan yeni Wes Anderson filmi The French Dispatch daha vizyona girmeden, başarılı yönetmenin yeni projesi hakkında detaylar gelmeye başladı.

Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Bill Murray, Owen Wilson ve Léa Seydoux gibi sadece Wes Anderson’ın bir araya getirebileceği bir kadroya sahip olan The French Dispatch; kurgusal bir 20. yüzyıl Fransız şehrinde geçecek ve The French Dispatch isimli Amerikan dergisinin son sayısı için biriktirdiği çeşitli hikayeleri anlatacak.

Afişinden fragmanına her şeyiyle merakımızı cezbeden filmin süresiz olarak ertelenmesiyle bu serüvene bir virgül koyan Wes Anderson’ın yeni projesi için çalışmalara başladığı basına sızdı.

Anderson’ın önümüzdeki yılın başında yeni filminin çekimlerine başlayacağı bilgisi bir kaç haftadır sinema kulislerinde konuşulan bir dedikoduydu. Dün filmin bir kısmının Roma’da gerçekleşeceğini açıklayan İtalyan gazeteci Gianmaria Tammaro ve oyuncu seçmelerine şimdiden başlandığını belirten Discussing Film sitesi tarafından doğrulanan habere göre ufukta yeni bir Wes Anderson filmi daha var.

Bir kez daha animasyon ve live-action’ın birbirine karışacağı bir yapımla karşımıza çıkacak simetri reyiz, bakalım bu filminde kaç tane yıldız ismi bir araya getirecek?