yeni the smashing pumpkins albümü, mini animasyon dizisiyle geliyor

yeni the smashing pumpkins albümü, mini animasyon dizisiyle geliyor


25 eylül canım


90’lar alternatif rock müziğinin önemli isimlerinden The Smashing Pumkins, 2000’ler başında dağıttığı kemik kadrosunu 2018’de tekrar toplayıp Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun. isimli bir albüm yayınlamıştı. Grubun solisti William Patrick Corgan, bu sene içerisinde iki kısımdan oluşacak yeni The Smashing Pumpkins albümünün ismini cismini ve bonuslarını paylaştı.

Geçtiğimiz Kasım ayında ikinci solo albümü Cotillions’ı yayınlayan Corgan, Tennessean’a verdiği röportajda son The Smashing Pumpkins albümünün özensiz bir şekilde kaydedildiğini fakat sıradaki albümün, grubun tekrar bir araya gelmesinden beri doğru düzgün bir şekilde kaydedilen ilk albümleri olduğunu dile getirmişti. Bu ikili albümün isminin CYR olduğunu açıklayan Corgan, albümün çıkış tarihinin 27 Kasım olacağını açıkladı.

Grubun anavatanı olan Şikago’da kaydedilen albümden daha önce albüme ismini veren tekli Cyr’ı dinlemiş ve Linda Strawberry yönetmenliğinde çekilen videosunu izleme fırsatı yakalamıştık. Pumpkins ayrıca albüme eşlik eden mini bir animasyon serisini de duyurdu. In Ashes başlıklı ve Corgan tarafından yaratılan seri beş bölümden oluşuyor ve her bölümünde yeni müziklerle birlikte gelecek. İlk iki bölüm – “As the Crow Flies” ve “Inspirations, Aspirations” 25 Eylül’de paylaşılacak.

Mini animasyon serisinden paylaşılan ilk fragman, albümün kapak görseli ve şarkı listesi hemen aşağıda.

CYR Tracklist:
01. The Colour of Love
02. Confessions of a Dopamine Addict
03. Cyr
04. Dulcet in E
05. Wrath
06. Ramona
07. Anno Satana
08 Birch Grove
09. Wyttch
10. Starrcraft
11. Purple Blood
12. Save Your Tears
13. Telegenix
14. Black Forest, Black Hills
15. Adrennalynne
16. Haunted
17. The Hidden Sun
18. Schaudenfreud
19. Tyger, Tyger
20. Minerva