benedict cumberbatch aka doctor strange, spider-man 3 filminde yer alacak

benedict cumberbatch aka doctor strange, spider-man 3 filminde yer alacak


doktor değişik


Avengers serisi ile façası biraz çizilen ama yine de Marvel evreninin en sevilen karakterlerinden biri olan Spider-Man serisinden güzel haberler gelmeye başladı. 2017 yılında vizyona giren Spider-Man: Homecoming ve geçtiğimiz yıl beyaz perdeye gelen Spider-Man: Far From Home ile devam eden yeni serinin üçüncü filmi için hazırlıkların son sürat devam ederken filmde yer alacak isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tony Revolori gibi isimlerin serinin önceki filmlerindeki rolleriyle geri döneceği Spider-Man 3’de Jamie Foxx‘un Elektro rolüyle yer alacağı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz yıl Disney ve Sony arasında yaşanan anlaşmazlık yüzünden neredeyse Marvel Sinematik Evreni’nden ayrı olarak yoluna devam etme ihtimali ortaya çıkan Spider-Man, tarafların sonunda anlaşmaya varmasıyla bir kez daha Marvel Sinematik Evreni‘nin parçası olarak beyaz perdeye gelecek. Bu iş birliğinin bir nişanesi olarak Benedict Cumberbatch’in canlandırdığı Doctor Strange de yeni Spider-Man filminin kadrosuna dahil oldu. Tony Stark’ın Peter Parker için üstlendiği akıl hocası rolünü canlandırması beklenen Doctor Strange, Avengers serisiyle de bir noktada bağlanması beklenen çoklu evren teorisiyle bizi epey meşgul edecek.

İlk iki filmin yönetmenliğini üstlenen Jon Watts‘ın tekrar kamera arkasına geçeceği Spider-Man 3’nin prodüksiyonuna bu ayın sonunda Atlanta’da başlanacak. Filmin başına bir kaza bela gelmezse 17 Aralık 2021’de vizyonda olacak.