billi eilish’in seslendirdiği james bond soundtrack’ine bir video geldi

billi eilish’in seslendirdiği james bond soundtrack’ine bir video geldi


13 kasım'da vizyonda


Daniel Craig’i son defa James Bond olarak göreceğimiz filmin tema şarkısının Billie Eilish’e emanet edildiğini öğrenince biraz şaşırmadık desek yalan olur. Dinledikçe yavaş yavaş ısındığımız şarkıyı abisi ve bol ödüllü albümünün yapımcısı Finneas O’Connell ile yazan Eilish’in kendisine James Bond serilerine müzik yapan en genç şarkıcı ünvanı kazandıran performansına Bond temasına uygun bir video hazırlandı.

Adele, Sam Smith, Chris Cornell, Alicia Keys, Jack White, Madonna ve Paul McCartney gibi isimlerden sonra James Bond serisine müzik yapanlar listesine katılan Eilish, “Her şekilde bunun bir parçası olmak çılgınca bir şey. Böyle efsanevi bir seriye ait bir filmin tema müziğini bestelemek onur verici. James Bond, gelmiş geçmiş en havalı seri. Hala şoktayım.” açıklamasıyla konunun önemini kavradığına bizi ikna etmeyi başarmıştı.

Daniel Craig, Léa Seydoux, Ben Wishaw, Lashana Lynch, Ana de Armas, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Ralph Fiennes ve Rami Malek’li kadrosuyla 13 Kasım’da vizyona girecek No Time To Die’ın yönetmen koltuğunda True Detective ve Maniac gibi yapımlardan tanıdığımız Cary Joji Fukunaga oturuyor.