carey mulligan’dan gerilim dolu bir intikam hikayesi

carey mulligan’dan gerilim dolu bir intikam hikayesi


ödül kokuyor


Carey Mulligan’ın başrolünde yer aldığı ve Sundance Film Festivali’nde aldığı olumlu geri dönüşlerle ödül sezonu için umutlanan Promising Young Woman’dan bir fragman yayınlandı.

Netflix’in başarılı yapımı The Crown’da Camilla Parker Bowles’u canlandıran ve aynı zamanda Killing Eve dizisinin senaryosunu kaleme alan Emerald Fennell’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin yapımcılığını ise Margot Robbie üstleniyor. Fragmanından buram buram gerilim kokan Promising Young Woman, kariyerinde gelecek vaat etmesine rağmen geçmişte yaşadığı travmanın ardından hayatına zorlu bir şekilde devam etmeye çalışan Cassie karakterinin hikayesini anlatıyor. Cassie’nin başına gelen bu travmatik olayın acısını karşısına çıkan erkeklerden çıkarmaya çalışmasını izleyeceğimiz film, karakterimizin eski bir arkadaşıyla karşılaşmasıyla bir adım ileri gidiyor.

Carey Mulligan’ı Cassie rolünde izlediğimiz filmin oyuncu kadrosunda Alison Brie, Bo Burnham, Adam Brody, Connie Britton, Laverne Cox, Max Greenfield, Christopher Mintz-Plasse, Sam Richardson, Molly Shannon gibi isimler bulunuyor.

Türkiye’de vizyona girme ihtimalini çok yüksek görmediğimiz film, ABD’de 25 Aralık’ta vizyona girecek.