caz dünyasının yeni süper grubu dinner party’den sürpriz albüm

caz dünyasının yeni süper grubu dinner party’den sürpriz albüm


dessert


Modern caz sahnesinin Kamasi Washington, Terrace Martin, Robert Glasper ve 9th Wonder gibi en yaratıcı ve vizyoner isimlerinin bir araya geldiği süper grup Dinner Party, Temmuz ayında yayınladığı ilk albümünün üstünden 3 ay sonra sürpriz bir albümle karşımızda.

İlk teklisinden itibaren ABD’nin gündeminde en ateşli konulardan biri olan ırkçılık alt metinli kuvveti şarklara imza atan grup, yayınladığı Dinner Party isimli ilk albümüyle bu mesajı devam ettirmişti.

Albümün ortaya çıkışını ve grup üyelerinin bir araya gelmesini “Dinner Party yıllardır süren dostluk, konserler, akşam yemekleri, sohbetler, kahkahalar ve yaşam deneyimidir, Dinner Party bir mecazdır – bir grup, bir proje, bir ruh, bir zaman damgası – ve aynı zamanda albümün adı… Dinner Party sadece davetlilere özeldir ama herkes bu yemeğe davetlidir.” şeklinde açıklayan grup üyelerine bu albümde de tanıdığımız isimle eşlik ediyor.

Snoop Dogg, Herbie Hancock, Bilal gibi isimlerin 7 şarkılık albümde gruba eşlik ettiği Dessert’ün kapak görseline, şarkı listesine ve kendisine hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Dessert Tracklist:
01. Sleepless Nights (feat. Phoelix, Buddy, Reuben Vincent)
02. Love You Bad (feat. Phoelix, Malaya)
03. From My Heart and My Soul (feat. Phoelix, Tank and the Bangas)
04. First Responders (feat. Punch, Bilal)
05. The Mighty Tree (feat. Herbie Hancock, Rapsody)
06. Freeze Tag (feat. Phoelix, Cordae)
07. LUV U (feat. Snoop Dogg, Alex Isley)