clint eastwood cry macho’nun başrolü ve yönetmeni olacak

clint eastwood cry macho’nun başrolü ve yönetmeni olacak


helal be dedem


Yaşayan efsane Clint Eastwood’un sinemadan uzak kalmaya niyeti yok gibi. Eastwood, yeni bir film projesiyle hiç ara vermeden beyaz perdeye geri dönüyor.

Kariyerinin son dönemlerinde oyunculuktan ziyade yönetmen olarak ürettiği işlerle karşımıza çıkan Eastwood; Jersey Boys, American Sniper, SullyThe 15:17 to Paris, The Mule ve Kathy Bates’in Oscar adaylığı kazandığı Richard Jewell filmlerine imza atmıştı.

Son filmi Richard Jewell’ın ardından arayı açmak istemeyen Eastwood, Warner Bros.’un dağıtımcılığını üstleneceği Cry Macho filmini yönetip başrolünde yer alacak. N. Richard Nash‘in romanından uyarlanan filmin senaryosunu Gran Torino ve The Mule filmlerinde de birlikte çalıştığı Nick Schenk kaleme alacak. Bir çocuğu Mexico City’deki alkolik annesinden kaçırıp, eski patronu olan Texas’taki babasına teslim ederek 50 bin dolar kazanmak isteyen at eğitmeni Mike’ın hikayesine ortak olacağız. İlk olarak 70’li ve 80’li yıllarda filme çekilmesi planlanan proje, çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü hayata geçememişti.

Oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi gibi detayları konuşmak için henüz erken olan film, büyük ihtimalle 2021 sonunda beyaz perdede kendine yer bulacak.