david bowie’nin ziggy stardust’a dönüşümünü anlatacak stardust’tan ilk fragman

david bowie’nin ziggy stardust’a dönüşümünü anlatacak stardust’tan ilk fragman


bakalım


David Bowie’nin 1971 yılındaki ABD’yi ilk ziyaretini ve ardından nasıl Ziggy Stardust personasına geçiş yaptığını izleyeceğimiz Stardust’tan ilk fragman yayınlandı.

Kamera önünde olduğu kadar sahnede de yetenekli olan Johnny Flynn’in David Bowie’ye hayat verdiği filmde Flynn’e David Bowie’nin o dönemki eşi Angie rolünde Jena Malone, plak şirketinin halkla ilişkiler sorumlusu rolünde ise Marc Maron eşlik ediyor. Bowie’nin oğlu ve aynı zamanda yönetmen olan Duncan Jones’un Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafla birlikte filmin aileden izin almadan hayata geçirildiği için herhangi bir Bowie şarkısı duyamayacağımızı da açıkladı.

Bowie şarkısı olmaya bir Bowie filmi olacak Stardust’ın senaryosu Christopher Bell’e  yönetmenliği ise I Am Slave ve Death of a President gibi yapımlara imza atmış Gabriel Range’e emanet. Haziran’da çekimleri başlayan Stardust, 25 Kasım’da VOD sistemi üzerinden izleyiciyle buluşacak. Hayallerimizdeki David Bowie filmiyle pek alakası olmasa da Stardust’a bir göz atacağımız kesin.