dexter, on bölümlük yeni sezonuyla televizyona geri dönüyor

dexter, on bölümlük yeni sezonuyla televizyona geri dönüyor


olay oley oley


2006–2013 yılları arasında televizyonda fırtına gibi esen Dexter, karakterin sahibi Michael C. Hall ile birlikte yeni sezonuyla yıllar sonra ekranlara geri dönüyor.

Kardeşi Debra’nın ölümünden sonra inzivaya çekilip, ortadan kaybolduğu ve etrafındakileri kendisinin öldüğüne inandırdığı final bölümüyle hayranları tarafından hayal kırıklığı olarak yorumlanan finali dışında döneminin en sevilen ve başarılı yapımları arasında yer alan Dexter, final bölümündeki sürprizle “gelecek sezonlar için aralık kapı bıraktı” şeklinde yorumlanmıştı.

Arada geçen yıllarda herhalde geri dönmeyecek diye ümidimizi kesmişken gelen malum haber, hem dizinin sıkı takipçilerini hem de diziyi merak edip de bir türlü izlememiş büyük bir kitleyi heyecanlandırmayı başardı. Michael C. Hall’un Dexter rolüyle geri döneceği yapımda dizinin ilk dört sezonunda yaratıcı olarak görev yer alan alan ve Emmy’e aday olan Clyde Phillips de Dexter’ın yeni sezonda ekipteki yerini alacak. Michael C. Hall ve Clyde Phillips, aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek.

10 bölüm olarak Showtime kanalında yayınlanacak olan dizinin yeni sezonun, önümüzdeki yılın sonbaharında izleyici ile buluşması planlanıyor. Dizinin yeni sezonunun çekimleri ise önümüzdeki yılın ilk aylarında başlayacak. Yeni sezon, dizinin finalinden sonra yaşanan olayları mercek altına alacak ve Dexter’ın yeni maceralarını ekranlara yansıtacak. Michael C. Hall dışında dizinin yeni sezonunda kimler var kimler yok zaman içinde göreceğiz.