euphoria’nın yılbaşı özel bölümü 6 aralık’ta yayınlanacak

euphoria’nın yılbaşı özel bölümü 6 aralık’ta yayınlanacak


saatlerimizi ayarlayalım


Geçtiğimiz ay sanal ortamda sahibini bulan Emmy Ödülleri’ndePrimetime Emmy Bir Drama Dizisinde En İyi Kadın Başrol Oyuncusu Ödülü”nü kazanan en genç isim olan Zendaya’nın başrolünde yer aldığı HBO yapımı Euphoria, iki adet pandemi özel bölümü duyurarak hayranların sevincini ikiye katlamıştı.

İsrail yapımı aynı isimli diziden ABD televizyonuna uyarlanan Euphoria, Rue isimli 17 yaşındaki ana karakterimizin seks, travmalar, uyuşturucu ve gençlik problemleri etrafında bir ileri iki geri yaptığı bir gençlik dizisi. İlk sezonuyla büyük beğeni topladıktan sonra ikinci sezonu için hiç vakit kaybetmeden onay alan yapım, pandemiye takılsa da hayranlarıyla buluşmak için elinden geleni yapıyor.

Dizinin başrolünde yer alan Zendaya, kısa süre önce verdiği bir röportajda “Köprü görevi görecek bir bölüm yapabiliriz. Nasıl yapacağımızı bilmiyorum ama güvenli bir ortamda az kişiyle yapacağımız bir bölüm olacak. Böylece 2. sezon başlayana kadar olaylardan çok da uzaklaşmamış oluruz.” açıklamasını yapmıştı. Bu haberle heyecanlanan dizinin hayranlarının beklediği haber bugün geldi. Dizinin ilk ara sezon bölümü olacak yılbaşı özel bölümü 6 Aralık’ta HBO ve HBO Max’te yayınlanacak.

Trouble Don’t Last Always adını taşıyan yılbaşı özel bölümünde Zendaya’nın yanı sıra Ali karakterine hayat veren Colman Domingo da yer alıyor. Sam Levinson tarafından yazıp yönetilen bölümde, ilk sezonun sonrasında geçecek ve Noel sırasında Rue’yu takip edecek. Pandemi döneminde gerekli önlemler alınarak çekilen ikinci özel bölümün ne zaman ekrana geleceği ve nasıl bir konsepte sahip olacağını görmek için biraz daha bekleyeceğiz.

Euphoria’nın oyuncu kadrosunda, Zendaya‘nın yanı sıra Hunter Schafer, Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Sydney Sweeney gibi isimler yer alıyor.