hbo’nun ingmar bergman uyarlamasında oyuncu değişikliği

hbo’nun ingmar bergman uyarlamasında oyuncu değişikliği


jessica chastain hoş geldin


HBO’nun modern sinemanın en büyük auteur’lerinden Ingmar Bergman’ın A Scene from A Marriage’in aynı adlı mini dizisine kancayı taktığını yaz aylarında öğrenmiştik. Michelle Williams ve Oscar Isaac’in başrollerini paylaşacağı açıklanan dizide küçük bir oyuncu değişikliği yaşandı.

Daha önce 2014’te “A Most Violent Year” filminde birlikte rol alan Oscar Isaac ve Jessica Chastain, Michelle Williams’ın diziden ayrılmasından sonra bir kez daha aynı projede bir araya gelecek.

Ingmar Bergman’ın aynı adlı 1974 yapımı dizisinin İngilizce ve mini dizi uyarlaması olacak Scenes From A Marriage; aşk, nefret, arzu, tek eşlilik, evlilik ve boşanma gibi temalar üzerinden çağdaş bir Amerikan çiftinin inişli çıkışlı ilişkisini didik didik edecek. Liv Ullmann ve Erland Josephson’ın rollerini canlandıracak Chastain ve Isaac, dizide başrol olmalarının yanı sıra projenin yapımcılığını da üstlenecek. yanı sıra yönetici yapımcı olacak. Our Boys ve The Affair gibi yapımlardan tanıdığımız Hagai Levi’nin yazıp yöneteceği dizi için henüz belirlenmiş bir yayın tarihi yok.

Arkasındaki hikaye ve oyuncu kadrosuyla ilk duyurulduğu günden beri heyecan uyandıran yapımın beklentileri karşılayıp karşılayamayacağını görmek için önümüzde uzun bir süre olacak.