hbo’nun yapımı his dark materials’ın ikinci sezonundan fragman

hbo’nun yapımı his dark materials’ın ikinci sezonundan fragman


yeni sezon 15 kasım'da başlıyor


HBO’nun oyuncu kadrosunu her sezon genişleterek ilerlediği yeni fenomen adıyı dizisi His Dark Materials’ın ikinci sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.

Philip Pullman’ın ödüllü üçlemesinden HBO kalitesiyle televizyona aktarılan His Dark Materials, yetim bir çocuk olan Lyra’nın büyü, teknoloji ve bilimin iç içe geçtiği paralel bir evrendeki bol aksiyonlu hikayesini anlatıyor. Minik kahramanımız dizide, arkadaşını bulmak için kendisine verilen altın pusulayı takip ederken paralel evrenler arasında bir yolculuğa çıkıyor ve kendisini kaçırılan çocuklar, esrarengiz güçler içeren şeytani bir komplonun ortasında buluyor.

The Golden Compass ile 2007’de beyaz perdeye uyarlanmaya çalışılıp çok da başarılı bir sonuç elde edemeyen hikayenin dizi formatında uyarlanmış halinde milyonları göz yaşlarına boğan Logan filminde canlandırdığı Laura karakteriyle hayatımıza giren Dafne Keen başrolde yer alıyor. X-Men serisinin Professor X’i James McAvoy’un Keen’e eşlik ettiği dizinin oyuncu ve seslendirme kadrosunda Andrew Scott, Phoebe Waller – Bridge, Ruth Wilson, Lin-Manuel Miranda, Clarke Peters ve James Cosmo gibi isimler yer alıyor.

Jack Thorne tarafından senaryosu yazılan dizinin yönetmen koltuğunda The King’s Speech ile Oscar kazanan Tom Hooper yer alıyor. Dizinin yeni sezonu aynı ilk sezonda olduğu gibi 16 Kasım’da ekranlarda olacak